Betalningsvillkor

*

BETALNINGSVILLKOR

Vid beställning godkänner du de priser som anges och visas på sajten. Alla priser anges i svenska kronor och är inklusive 25% moms. Betalnings- och fraktavgifter är inte inkluderat i priserna och kommer att anges under ditt köp. Observera att vi normalt inte debiterar dig förrän din beställning lämnar vårt lager men har rätt att göra det redan i samband med din beställning (detta gäller inte vid fakturabetalning).

Kortbetalning

Väljer du att betala med bankkort/betalkort tillkommer det ingen extra avgift. Vid kortbetalning hanteras ditt kort och din betalning med full säkerhet av vår betalningspartner DIBS Payment Services AB. Alla dina kortuppgifter sänds krypterat via säkrade servrar (HTTPS) direkt till din bank och kan ej läsas av annan än din bank. Vi accepterar enbart VISA, MasterCard och AMEX för närvarande. 

Säkerhet

När du handlar hos oss skyddar vi dina uppgifter med hjälp av kryptering. Vi använder SSL (Secure Sockets Layer) som är ett säkerhetsprotokoll för säker överföring av data via internet (eller andra nätverk). 

SSL-protokollet gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras. 

Direktbetalning

Väljer du direktbetalning som betalalternativ tillkommer det inga extra avigfter. Pengarna kommer att dras från ditt konto direkt så fort betalningen är genomförd. Betalningen hanteras av vår betalningpartner DIBS som uppfyller alla krav för en säker och enkel betalning. Just nu tar vi endast emot direktbetalningar via Swebank. 

Klarna Faktura

När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadress kommer att göras, detta för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara. Vid betalning mot faktura tillkommer en faktureringsavgift på 29 kr. Betalningsvillkor 14 dagar. Fullständiga villkor för faktura finns att läsa här

Klarna Konto/Detlbetalning 

Delbetalningar sköts av Klarna AB, vår samarbetspartner som sköter all vår fakturering. Det sker en kreditprövning eventuellt en kreditupplysning på ditt personnummer när du väljer att delbetala. Vid kreditupplysning skickas en kopia på denna per post till dig.

Klarna erbjuder dig olika delbetalningsalternativ sedan avgör du och bestämmer själv vilket alternativ som passar dig bäst. För mer information och fullständiga kontovillkor läs här!

PayPal

Vid val av betalsätt PayPal i kassan, sker betalningen via PayPal direkt. Du kan välja att finansiera din betalning från ditt PayPal-saldo eller via betal- eller kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto. För mer information gå till Paypal.

Rabatter och Presentkort

Våra kampanjer går inte att kombinera med varandra och du kan heller inte använda två olika presentkort eller rabattkoder på en och samma beställning. Om du har en rabattkod eller presentkort använd den innan du checkar ut från kassan. Skriv in din kod och tryck sedan "OK" för att aktivera den. Rabatten/värdet på din presenkort kommer att dra av från slutsumman.

Customer care 

För mer information är du välkommen att kontakta vår kundtjänst här! Om du vill kontakta oss via vanlig post, skicka frågor till:
*
Chiquelle AB / Questions Box
Krossgatan 25
162 50 Vällingby 
Sverige

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Storsäljare
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.
Senast inlagda produkter
4797_01_
Moto Jacket Black (XS (pre-order))
699 SEK
Musthave Bag
Musthave Bag
699 SEK
4797_01_
Moto Jacket Black (S (pre-order))
699 SEK