customercare@chiquelle.com
LEVERANS INOM 2-5 ARBETSDAGAR
Chiquelle.com är en svensk e-handelssajt som inriktat sig på mode för ungdomar och trendiga kvinnor. Chiquelle.com säljer handplockade kläder, skor och accessoarer och mycket mer.  

Chiquelle.com startades och registrerades under 2012 av Chiquelle AB (Org. 556889-8992) med fokus på de skandinaviska och europeiska länderna. Efter en lyckad start expanderade chiquelle.com till USA genom att bygga en egen butik för sina amerikanska kunder. http://www.chiquelle.us. 

På drygt 1 år har denna onlinebutik från att bara vara en nystartad webbshop blivit en internationell källa, med kundbesök från hela världen.  

Våra inköpare följer dagligen det senaste modet och söker efter de mest trendiga och unika produkterna på marknaden som inte går att hitta någon annan stans. Alla våra produkter är handplockade av våra inköpare.
 
Vad betyder Chiquelle?

Namnet är inspirerat och taget från två franska ord: Chique/Chic, som betyder: ”elegant” och ”stilig” och Elle som betyder ”hon”, ”henne”, ”en flicka” och ”kvinna” vilket som vi valt att slå ihop till stilig kvinna. 

Vet du inte vart du skall börja någonstans? Enklast är att börja kolla in våra senast inkomna produkter under kategorin ”NYHETER” eller kolla in våra kommersiella videoklipp och inlägg på Facebook. (www.facebook.com/chiquelle) 

Har du några frågor? Tveka inte att mejla vår kundtjänst (customercare@chiquelle.com).


VAD TYCKER DU OM CHIQUELLE?

Vad tycker du om chiquelle.se?Vid övriga frågor var vänlig kontakta vår kundtjänst!