Om Chiquelle

Om Chiquelle

aboutchiquelle-en-24nov2015

CHIQUELLE.COM

Chiquelle är ett svenskt varumärke och e-handelssajt som inriktar sig på mode för ungdomar och trendiga kvinnor. I sortimentet hittar du det senaste modet av kläder, väskor och accessoarer. Chiquelle startades och registrerades under 2012 av Chiquelle AB (Org. 556889-8992) med fokus på de skandinaviska och europeiska länderna. Idag är vi stolta över att vara en av de snabbast växande modebutikerna i Skandinavien som dagligen skickar paket världen över. 

Vårt mål är att inspirera tjejer med vårt unika utbud av produkter och vårt engagemang på sociala medier. Våra inköpare följer dagligen det senaste modet och söker efter de trendigaste och mest unika produkterna på marknaden som inte går att hitta någon annanstans. Alla våra produkter finns endast att köpa på www.chiquelle.com.

Vi har ett stort fokus på att alltid erbjuda våra kunder en så smidig shoppingupplevelse som möjligt och det ska vara lika enkelt att handla oavsett vart du är. Vi fokuserar också på att alltid erbjuda en förstklassig och personlig kundservice som ger snabba svar genom mejl, chatt och sociala medier - We love our customers! 

Under de senaste åren har vi vunnit flertalet priser vilket vi självklart är mycket stolta över. Under 2015 blev vi utsedda till ”Årets bubblare” och ”Årets mobilupplevelse” på Jetshop Awards samt även "Årets nykomling/rising star” på det internationella eventet Nordic eCommerce Summit. 2017 vann vi ytterligare 2 priser för ”Årets e-handel” samt ”Årets Design” på Skandinaviens största e-handelsevent SEBC. I juni 2017 vann vi det internationellt största priset på Global E-commerce Awards i Barcelona. 

Vad betyder Chiquelle?

Namnet är inspirerat och taget från två franska ord: Chique/Chic, som betyder: ”elegant” och ”stilig” och Elle som betyder ”hon”, ”henne”, ”en flicka” och ”kvinna” vilket som vi valt att slå ihop till stilig kvinna. Vet du inte vart du skall börja någonstans? Enklast är att börja kolla in våra senast inkomna produkter under kategorin ”NYHETER”. 

Vill du veta mer om oss? Följa med backstage under våra photoshoots? Ta del av exklusiva erbjudanden? Följ @chiquelle på Instagram.

Press?

För presskontakt med Chiquelle vänligen maila till press@chiquelle.com.