customercare@chiquelle.com
LEVERANS INOM 2-5 ARBETSDAGARChiquelle AB levererar till hela Sverige, Europa och övriga delar av världen. Leveranser inom Sverige sker normalt inom 1-5 arbetsdagar och debiteras med en frakt på 39 kr. Vissa förseningar kan uppstå under REA perioder eller vid hög belastning. Beställningar gjorda innan klockan 14.00 skickas normalt samma dag. 

Du får en bekräftelse på din leverans via mejl i samband med att din order skickas. Har du inte mottagit detta leveransbekräftelsemejl inom 24 timmar skall du mejla oss på customercare@chiquelle.com

När du väljer postförskott som betalsätt skickas paketet till ditt utlämningsställe. Därifrån skickas ett sms till ditt mobilnummer som du uppgivit eller ett pappers-AVI hem till dig som du tar med dig när du hämtar ut ditt paket. För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 299 kr.

För andra paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 99 kr. Denna avgift motsvarar administrativa avgifter samt kostnader som har orsakats för att skicka ditt paket samt för att motta det i retur. 

Avgifter inom Sverige:

- Frakt: 39 kr
- Faktureringsavgift: 29kr
- Posförskottsavgift: 59kr

VAD TYCKER DU OM CHIQUELLE?

Vad tycker du om chiquelle.se?Vid övriga frågor var vänlig kontakta vår kundtjänst!