Betalningsvillkor

Betalningsvillkor

betalningsvillkor

Vid beställning godkänner du de priser som anges och visas på sajten. Alla priser anges i svenska kronor och är inklusive 25% moms. Betalnings- och fraktavgifter är inte inkluderat i priserna och kommer att anges under ditt köp. Observera att vi normalt inte debiterar dig förrän din beställning lämnar vårt lager men har rätt att göra det redan i samband med din beställning (detta gäller inte vid fakturabetalning).

Klarna Checkout

När du betalar hos oss genomförs köpet genom Klarna som är vår samarbetspartner. Du kan välja att betala direkt med ditt kort (Visa, Mastercard eller American Express), med faktura, delbetalning eller direkt via din internetbank (Swedbank, Handelsbanken, Nordea eller SEB).

Allmänna villkor för Klarna Checkout hittar du här.

För mer information om ditt köp hänvisar vi dig att besöka Mitt Klarna

Säkerhet

När du handlar hos oss skyddar vi dina uppgifter med hjälp av kryptering. Vi använder SSL (Secure Sockets Layer) som är ett säkerhetsprotokoll för säker överföring av data via internet (eller andra nätverk). 

SSL-protokollet gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras. 

Rabatter och Presentkort

Våra kampanjer går inte att kombinera med varandra och du kan heller inte använda två olika presentkort eller rabattkoder på en och samma beställning. Om du har en rabattkod eller presentkort använd den innan du checkar ut från kassan. Skriv in din kod och tryck sedan "OK" för att aktivera den. Rabatten/värdet på ditt presentkort kommer att dras av från slutsumman. 

Eventuell rabattkod kan endast fyllas i av kund i kassan innan köpet slutförs. Det går ej att aktivera rabatt i efterhand. 

Customer care 

För mer information är du välkommen att kontakta vår kundtjänst här! Om du vill kontakta oss via vanlig post, skicka frågor till:
Chiquelle AB 
Box 4006
195 04 Rosersberg