Integritetspolicy

Integritetspolicy

Integritetspolicy / Cookies

VI SKYDDAR DINA PERSONUPPGIFTER

Datasekretess är viktigt för Chiquelle och vi vill vara öppna och transparenta med vår hantering av dina personuppgifter. Vi har därför en Chiquelle-policy som fastställer hur dina personuppgifter ska bearbetas och skyddas.

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen.

Chiquelle lägger stor vikt vid din personliga integritet och ditt enskilda skydd av personuppgifter, denna integritetspolicy förklarar hur vi inom Chiquelle AB behandlar dina personuppgifter och din personliga information.

VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR VI?

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på Chiquelle.com genom cookies. De personuppgifter som Chiquelle AB behandlar är ditt: personnummer, namn, e-postadress, köp, betal och orderhistorik, kreditkortsnummer, leveransadress, IP-adress & telefonnummer.

HUR ANVÄNDER VI DINA PERSONUPPGIFTER?

Uppgifterna kan användas för identifikation, marknadsföring (e-mail & sms) och statistik-ändamål. Uppgifterna kan även användas för utskick per e-post och SMS. Du kan när som helst kontakta Chiquelle AB för att avbryta marknadsföring mot dig som kund. Ditt personnummer kommer också att behandlas i samband med köp på uppdrag av, eller på grund av krav från betalnings och kreditföretag som behöver detta i kreditupplysnings-syfte.

HUR LÄNGE SPARAS MINA PERSONUPPGIFTER?

Uppgifterna finns kvar i våra register så länge du är kvar hos Chiquelle AB som aktiv “medlem”. Ser vi ingen aktivitet på ditt medlemskap under 24 månader tas “medlemskapet” bort och dina personuppgifter raderas. Uppgifter om köp sparas dock i totalt 36 månader efter köptillfället för eventuell hantering av reklamation.

VEM ÄR REGISTERANSVARIG FÖR DINA PERSONUPPGIFTER?

Chiquelle “Chiquelle AB” är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

Chiquelle AB
Metallvagen 28
195 72 Rosersberg
Sverige

Företagsregister: Bolagsverket
Organisationsnummer: 556889-8992

VAT NR SE 556889899201

VILKA ÄR DINA RÄTTIGHETER?


Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Du kan kontakta Chiquelle AB som skickar dig dina personuppgifter via e-post. Du har rätt att begära rättelse av dina personuppgifter om de är felaktiga, inbegripet rätten att komplettera ofullständiga personuppgifter.

Du har rätt att när som helst radera alla personuppgifter som behandlas av Chiquelle AB med undantag av följande situationer:

1. Du har ett pågående ärende med Chiquelle’s kundservice (chiquelle.com)

2. Du har en pågående Chiquelle-order som ännu inte har skickats

3. Du har en obetald skuld hos Chiquelle AB (oberoende av betalningsmetod)

4. Om du har gjort inköp sparar vi dina personuppgifter i anslutning till transaktionen i bokförings-syfte

HAR DU FRÅGOR KRING NÅGOT INNEHÅLL ÄR DU SJÄLVKLART VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER (customercare@chiquelle.com)

***

På Chiquelle används cookies för att förbättra och förenkla ditt besök. Cookies är en liten textfil som sparas på din dator eller mobil när du besöker vår webbplats. Det finns två typer av cookies: 

1) - Permanent cookie lagras på din dator under en bestämd tid, dock längst 12 månader. 

2) - En temporär cookie (sessionscookie)  lagras tillfälligt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. 

Vi använder permanenta cookies bland annat för att spara dina eventuella personliga inställningar hos oss så att du exempelvis slipper göra om vissa val varje gång du besöker Sajten. Sessioncookies används för att kontrollera om du är inloggad eller om du placerat en vara i din varukorg. 

Genom din webbläsare kan du alltid radera tidigare lagrade cookies. Du kan även stänga av cookies helt eller välja att få meddelande varje gång en ny cookie skickas till din dator eller mobil. Kom ihåg att funktionaliteten på Sajten kommer att begränsas om du väljer att stänga av cookies. 

All information om ditt besök är säker hos oss, vi använder inte cookies för att lagra personlig information, eller för att lämna ut uppgifter till tredje part.